האתר המוביל ברשת לסיכומים בעברית

WP_Term Object
(
    [term_id] => 25635
    [name] => תרבות אוכל וחברה - אנתרופולוגיה של האוכל
    [slug] => %d7%aa%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%9b%d7%9c-%d7%95%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%94-%d7%90%d7%a0%d7%aa%d7%a8%d7%95%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9b
    [term_group] => 0
    [term_taxonomy_id] => 25635
    [taxonomy] => course
    [description] => 
    [parent] => 0
    [count] => 1
    [filter] => raw
)

סיכומי מאמרים מהקורס תרבות אוכל וחברה - אנתרופולוגיה של האוכל

הבחנה: ביקורת חברתית על השיפוט של הטעם

סיכום בהיקף 749 מילים ₪42
הבחנה: ביקורת חברתית על השיפוט של הטעם
Bourdieu, 1979

מבוא
קיימת כלכלה של סחורות תרבותיות, אך יש לה לוגיקה ספציפית. על מנת להבין אותה צריך להבין את המשמעות של "תרבות" גם במובן של שימוש נורמטיבי, וגם במובן האנתרופולוגי. מחקרים...